Roke's eerste pc behuizing

 maandag 01 november 2010 - 17:43:41 | roke

Hier zijn de foto's van mijn eerste case. Deze bestaat, zoals je kunt zien, geheel uit plexiglas en is aan de randen afgewerkt met aluminium hoeklatten.
Bij dit vooraanzicht zie je naast de radiator voor de waterkoeling de rack met de dvd writer. De 2 zwarte behuizingen die je onder de writer ziet zijn 2 Silentmaxx koelers voor de harde schijven die in raid 0 staan.
Deze zijn niet alleen geweldig voor de koeling van de harde schijven, maar maken ze ook nog eens een pak stiller.

Bij dit bovenaanzicht zie je de leidingen van de waterkoeling die naar de processor rechts achteraan lopen. In het midden achteraan zie je tevens de bovenkant van mijn Geforce 7950 GX2. Dit om even aan te tonen dat deze casemod al van even geleden is. Nostalgie, nostalgie :D

Hier heb je weer hetzelfde bovenaanzicht, maar dit keer met de extra waterkoeler op de geforce 7950 GX2. Deze maakte zonder waterkoeling namelijk zoveel hitte dat ik de bovenplaat van de case heb moeten vervangen omdat ze half gesmolten was... Deze foto is trouwens getrokken in volslagen donker. Alle licht dat je kunt zien komt van de case zelf, zoals je kunt merken aan de weerschijn op de zijmuur.